Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
 Smart Sileno life 750 robotmaaier - voor gazons tot ca. 750 m²  Smart Sileno life 750 robotmaaier - voor gazons tot ca. 750 m²  Smart Sileno life 750 robotmaaier - voor gazons tot ca. 750 m²  Smart Sileno life 750 robotmaaier - voor gazons tot ca. 750 m²

Smart Sileno life 750 robotmaaier - voor gazons tot ca. 750 m²

GARDENA | v.a. €1 049,00

  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Barcode: 4078500043922

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
Yarkona
Shopscore: 9.2
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis €1 049,00 Naar aanbieder
Twizzo.nl
Shopscore: 9.1
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis €1 059,00 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

De smart robotmaaiers voor middelgrote gazons en complexe tuinen tot 750 m2

Gazononderhoud kan zo eenvoudig zijn! Dankzij het SensorCut-systeem veroorzaakt de GARDENA SILENO-levensduur geen gazonstrepen, maar zorgt hij eerder voor een uitgebalanceerd maaipatroon en een perfect onderhouden grasmat. Het is geschikt voor middelgrote gazons van maximaal 750 vierkante meter. De compacte en manoeuvreerbare robotmaaier kan zonder problemen hellingen tot 30 procent en nauwe doorgangen maaien. De SILENO life is bij alle weersomstandigheden klaar voor gebruik en hij werkt zo stil dat het nauwelijks hoorbaar is. Als hij is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie begeleidt een programmeerassistent u door het menu en berekent hij zelfstandig het maaiplan. De maaitijden kunnen ook ingesteld worden via de smart App en afgestemd worden op de sproeitijden van de smart Water Control. De Smart Gateway zorgt voor het centrale netwerk, dat tot stand komt via een koppeling met uw bestaande router. Op deze manier geniet u van een draadloze verbinding tussen uw GARDENA smart system apparaten en de GARDENA smart App.

Alles onder controle

Met de gratis GARDENA smart app voor iOS, Android en Web hebt u uw tuin altijd onder controle, waar u ook bent. Tik op het scherm om de belangrijke informatie die u nodig hebt weer te geven en alle instellingen voor uw tuinwerk handig aan te passen volgens de vereisten.

Perfect onderhouden gazon

De precisiebladen zorgen ervoor dat het gras netjes wordt gemaaid. En dankzij het SensorCut-systeem laat de GARDENA smart SILENO life geen strepen achter op het gazon. De maaihoogte kan gemakkelijk worden ingesteld, zonder gebruik van gereedschap.

Moeiteloos genieten

Ga lekker zitten en geniet van uw tuin! Uw robotmaaier doet het maaiwerk voor u. Het fijne maaisel blijft op het gazon achter als natuurlijke meststof. Dit bevordert een goede groei en bespaart u kostbare tijd die u aan andere dingen kunt besteden.

Eenvoudige installatie

Een programmeerhulpfunctie leidt u door het intuïtieve menu en berekent na invoer van de grootte van het gazon en de gewenste maaitijden automatisch een maaischema dat vervolgens door de smart SILENO life wordt gevolgd. Ingewikkelde berekeningen en programmering zijn niet nodig. Het maaischema kan zo nodig individueel worden gewijzigd of aangepast.

Ideaal voor middelgrote gazons en complexe gazonindelingen

De GARDENA smart SILENO life maait gazonoppervlakken tot 750 vierkante meter geheel automatisch, betrouwbaar, streepvrij en gelijkmatig. Smalle corridors en nauwe doorgangen vormen geen enkel probleem. Het laadstation kan ook flexibel worden opgesteld, vrijwel zonder beperkingen.

Eenvoudige reiniging gegarandeerd

De GARDENA smart SILENO life is zo gebouwd dat eenvoudig afspuiten met de tuinslang volstaat om vuil, stof en resterend gras goed te verwijderen van de behuizing, maaibladen en wielen.

Maximale veiligheid

De begrenzingsdraad bepaalt het maaigebied op flexibele en betrouwbare wijze, zodat u zeker bent dat de robotmaaier alleen de opgegeven gebieden maait. Een zeer gevoelige botssensor zorgt ervoor dat de robotmaaier niet wordt gehinderd door obstakels in de tuin. Als de machine wordt opgetild, stoppen de maaibladen onmiddellijk om letsel te voorkomen.

Beveiligd tegen diefstal

Een pincode garandeert beveiliging tegen diefstal.

Veilige verbinding

De smart gateway maakt draadloze netwerkcommunicatie tussen alle GARDENA smart system-apparaten en de GARDENA smart app mogelijk. De stabiele en veilige verbinding vindt plaats met gebruik van bijzonder krachtige radiotechnologie. Twee geïntegreerde hoogwaardige antennes zorgen voor een stabiele en veilige verbinding, zelfs over grote afstanden.

Algemeen

Merk GARDENA

Maai kenmerken

Maaibreedte 22 cm
Mulchfunctie Ja

Technische specificaties

Diefstalbeveiliging Ja
Regensensor Nee
Dockingstation Ja

Overige kenmerken

Product afmetingen (h x b x l) 23 x 39 x 58 cm
In de doos 1 Gardena Smart Sileno Life 750 robotmaaier 200m begrenzingsdraad 300 haringen 1 dockingstation 1 Gardena Smart Gateway 1 Handleiding

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Carry-in | On-site repair

Overige kenmerken

Bediening via mobiele app Ja
Gewicht 7.3 kg
Product gewicht 7300 g
Smart Home Platform GARDENA smart system
Taal handleiding Nederlands , Engels

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over GARDENA

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.