Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
 Robot Grasmaaier MD 19727  Robot Grasmaaier MD 19727  Robot Grasmaaier MD 19727

Robot Grasmaaier MD 19727

MEDION €399,00

  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Barcode: 4061275127416

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
MEDIONshop Nederland
Shopscore: 8.6
Uiterlijk 7 december in huis €399,00 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

Uw persoonlijke tuinhulp\nHagen snoeien, bloemen water geven, onkruid verwijderen - je eigen tuin brengt veel werk met zich mee. Maar met de maairobot van MEDION is het maaien van het gazon niet langer een van jouw taken. Met een maaibreedte van 16 centimeter maait hij jouw gazon snel en betrouwbaar - en doet hij het helemaal zelf. De MEDION grasmaaier robot kan eenvoudig en comfortabel worden ingesteld en begint met zijn werk met slechts één druk op de knop. \nBovendien beklimt de grasmaaier moeiteloos hellingen tot 20 graden.\n\nMaak uw leven gemakkelijker\nDe MEDION robot grasmaaier zorgt voor jouw gazon terwijl je gewoon jouw benen omhoog kunt zetten. Met zijn mulchfunctie versnippert de robot jouw gazon zo fijn dat je je geen zorgen hoeft te maken over het maaisel. Bovendien is dit goed voor het mileu i.v.m. het maaisel op deze wijze terugkeert naar de voedingsstoffencyclus om de grond te bemesten.\n\nRegensensor\nDeze maairobot weet precies wat goed is voor hem - via de regensensor detecteert de robot of het gazon nat is en keert onmiddellijk terug naar het laadstation. Zodra het regenachtige weer zich heeft verplaatst, zorgt de maairobot, met een druk op de knop, voor een perfect maairesultaat.\n\nGeen grenzen\nAls het gaat om sportiviteit laat de maairobot van MEDION zien wat hij kan. Gradiënten tot 20 graden storen hem niet en hij kan ze zonder problemen beklimmen.\n\nGezond gazon\nDe robot grasmaaier van MEDION komt goed van pas als het gaat om ondersteuning van het tuinwerk. Hij maait het gazon zelfstandig met een druk op de knop en versnippert het gazon zo fijn dat het tegelijk met het maaisel wordt bemest. Het resultaat is een dichte en gezonde tuin die volledig vrij is van mos.\n\nVeilig voor diefstal\nGeen angst voor diefstal - deze robot grasmaaier is eenvoudig te beveiligen met een sleutelcombinatie. De slimme robot kan dus niet door vreemden worden bediend.\n\nGemakkelijk schoon te maken\nDe robot grasmaaier is bijzonder makkelijk te onderhouden. Na elk gebruik maak je hem gewoon even schoon met een borstel en een vochtige microvezeldoek zonder stromend water - en daarna geniet je van jouw gezellige tuin met vers gemaaid gazon. Je kan met een gerust hart zonder speciale reinigingsmiddelen de grasmaaier schoonmaken en bovendien besparen op het waterverbruik!\n\nSnelle installatie\nDe robot grasmaaier laat jouw favoriete bloemen staan en stoot jouw tuinkabouters ook niet in de vijver. Het heeft maar één keer een paar handbewegingen nodig. Met de meegeleverde grensdraad sluit u eenvoudigweg het gebied af dat door de tuinman moet worden bewerkt voor het eerste gebruik. Daarna rijdt de maaimachine alleen nog maar binnen de gemarkeerde zone.

Algemeen

Merk MEDION

Maai kenmerken

Gazonoppervlakte 400m²
Maaibreedte 16 cm
Mulchfunctie Nee

Technische specificaties

Diefstalbeveiliging Ja
Regensensor Ja
Dockingstation Ja

Overige kenmerken

Product afmetingen (h x b x l) 36,8 x 20,3 x 51,9 cm
In de doos Robot grasmaaier MD 19727 Laadstation met bodemplaat Voedingsadapter met aansluitkabel Grensdraad (100 m) Bevestigingsnagels voor het laadstation & de grensdraad Bevestigingsschroeven (voor de bevestiging van het laadstation aan de bodemplaat) Reservemes met bevestigingsschroeven Schroevendraaiers & steeksleutels

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Carry-in

Mogelijke vereisten instellen en gebruik

Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
App vereist voor gehele functionaliteit Nee
App werkt op besturingssysteem Niet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereist Niet van toepassing
Wifi vereist Niet van toepassing
Bluetooth vereist Niet van toepassing
Mobiele data verbinding mogelijk Niet van toepassing
Betaalde diensten vereist Niet van toepassing
Compatibel met Niet van toepassing

Introductie en ondersteuning

Introductiejaar 2020
Ondersteuning met updates Niet van toepassing

Overige kenmerken

Bediening via mobiele app Nee
Gewicht 6500 g
Product gewicht 6.5 g
Smart Home Platform Geen platform
Taal handleiding Nederlands

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over MEDION

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.